Dickie Politie SUV met Licht en Geluid

Afmeting verpakking: 38 x 18 x 14 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Dit product werkt op batterijen. Zorg dat je de juiste batterijen bij de hand hebt. Klik hier om direct naar de juiste batterijen te gaan en ze te bestellen.
Omschrijving
Deze speelgoedambulance heeft een duwbaar ontwerp met roterende wielen en kan in een mum van tijd ter plaatse zijn om eerste hulp te verlenen bij verwondingen en medische noodgevallen.

Realistische geluidseffecten
Alle kinderen herkennen het geluid van een ambulancesirene. Net als een echte ambulance beschikt de Dickie Toys Medical Responder over een ingebouwde sirene en lichteffecten die met een knop kunnen worden in- en uitgeschakeld. De benodigde batterijen (2x 1,5 V AA) worden meegeleverd met het product.

Voor beginnende jonge paramedici van 3 jaar en ouder.
Deze speelgoedambulance is ideaal om je kleintje kennis te laten maken met de rol van paramedicus. Er wordt ook een brancard meegeleverd waarmee patiënten met ernstige verwondingen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis kunnen worden vervoerd voor verdere behandeling. Speel scènes uit tv-series na of moedig je kleintje aan om zijn eigen verhalen te verzinnen - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kenmerken
• Het ultieme reddingsvoertuig - Van kleine ongelukken tot noodgevallen: deze ambulance van 30 cm kan in een mum van tijd ter plaatse zijn om levens te redden.
• Inclusief brancard - De ambulance wordt ook geleverd met een felrode brancard, waarmee gewonden naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis kunnen worden vervoerd voor verdere behandeling.
• Origineel ontwerp - De ambulance is uitgerust met alle essentiële functies zodat uw kleintje de scènes van een noodgeval kan nabootsen, inclusief licht- en geluidseffecten, een brancard, draaiende wielen en een achterdeur die open kan.
• Opvallend ontwerp - De ambulance is ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder, is 30 cm lang en heeft een helder en opvallend kleurenschema. Er worden ook batterijen meegeleverd (2x 1,5 V AA).
• Over Dickie Toys - Het voertuigmerk voor kinderen! We hebben altijd hetzelfde doel voor ogen: kinderen laten lachen. Pak je speelgoed uit en laat het plezier beginnen!
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 5620013
Afmeting verpakking: 38 x 18 x 14 cm
Benodigde batterijen: 2x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4006333088629
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Dickie:
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multi kleuren
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Dickie Politie SUV met Licht en Geluid'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.