SmartBall SoccerBot Voetbalspel

Afmeting verpakking: 26 x 21 x 17 cm
Nieuw
Klik op de foto om in te zoomen.
49, 99
Dit artikel is momenteel uitverkocht.
Dit product werkt op batterijen. Zorg dat je de juiste batterijen bij de hand hebt. Klik hier om direct naar de juiste batterijen te gaan en ze te bestellen.
Omschrijving
Can you beat the SoccerBot? SoccerBot is het ultieme voetbalspel dat draait om behendigheid en snelheid. Bepaal je speelzone door de 4 zone schijven in een vierkant, op iedere hoek één, te plaatsen. Hierbinnen moet de bal blijven tijdens het spel. Hoe kleiner je speelzone, des te moeilijker het spel! Het doel is om de bal in beweging te houden terwijl de Soccerbot probeert de bal te onderscheppen. Het gaat om behendigheid, dus maak kleine aanrakingen met de bal en houd de bal nauwlettend in de gaten om de Soccerbot te ontwijken. Zorg ervoor dat je binnen de veilige Speelzone blijft, gemarkeerd door de 4 zone schijven! Houd de bal altijd op de grond, probeer de bal niet over de Soccerbot te chippen, anders verlies je de controle. De Soccerbot zal altijd richting de bal gaan en proberen de bal te onderscheppen. Als de Soccerbot de bal raakt, verlies je een leven. Je hebt 3 levens. Als de Soccerbot de bal drie keer raakt, is het spel voorbij en beëindigt de Soccerbot het spel. Als de Soccerbot er na 5 minuten spelen niet in slaagt om al je 3 levens te stelen, eindigt het spel en stopt de Soccerbot met het achtervolgen van de bal. Jij wint! De Soccerbot geeft dan je eindscore weer, gevolgd door de huidige hoogste score. Er zijn drie speelniveaus: langzaam, gemiddeld en snel. Verbeter je voetbalskills en train je balbehendigheid! Leeftijdsindicatie: 6 jaar+.Batterij informatie: Soccerbot: 4 x AA batterijen (niet meegeleverd) - Bal: 3 x AAA batterijen (niet meegeleverd)
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3680990
Afmeting verpakking: 26 x 21 x 17 cm
Benodigde batterijen: 4x Philips Batterij R6 AA Long Life (1999914)   3x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 6097031114145
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Voetbal:
Merk: Spectron
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multi kleuren
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'SmartBall SoccerBot Voetbalspel'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.