EXIT Hika houten speelhuis

Afmeting:
Klik op de foto om in te zoomen.
Levertijd 5 werkdagen
249, 99
In winkelwagen OK
Dit artikel wordt gratis verzonden in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 52.696 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Met het EXIT Hika houten speelhuis voor buiten kan jouw kind dag in dag uit de meest creatieve en fantasierijke avonturen beleven in eigen achtertuin. Aan de voorkant van het speeltoestel voor in de tuin zit een uniek rollenspelrad. Als je aan dit rad draait, krijg je één van acht thema?s te zien. Zo verander je het houten speelhuis naar een ijscokraam, kasteel, dierenartspraktijk of politiebureau.

Het compacte en open speelhuis voor buiten is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij kunnen makkelijk dit open huisje in- en uitlopen. Er is genoeg bewegingsruimte om met meer kinderen samen te spelen, te delen en plezier te beleven. Het compacte speelhuisje voor buiten heeft een aantrekkelijk én tijdloos ontwerp en past hierdoor in elke tuin. Details zoals een toonbank, hekwerk, planken met krijtbordverf en een speels dak met rollenspelrad maken het EXIT Hika houten speelhuis helemaal af!

Het houten speelhuis voor buiten is gemaakt van hoogwaardig FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%, SCS-COC-007799). Deze houtsoort is van nature bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, zon en sneeuw. Dit betekent een langere levensduur en dus langer speelplezier. Ook is weinig onderhoud nodig, ideaal! Doordat wij bewust kiezen voor hout uit bossen die FSC-gecertificeerd zijn, weet jij zeker dat dit speeltoestel voor in de tuin goed is voor het milieu. Het houten speelhuis is eenvoudig in elkaar te zetten met de vooraf gemonteerde panelen.

Het Hika houten speelhuis is ontwikkeld volgens ons EXIT duurzame gedachtegoed. Zo is dit speelhuisje 100% repareerbaar. Dit houdt in dat elk onderdeel vervangen kan worden. Daarnaast is dit houten speelhuisje 100% recyclebaar. Dit komt omdat er alleen mono-materialen zijn gebruikt. Dit zijn materialen die uit één soort grondstof bestaan. Deze zijn makkelijker te recyclen, omdat geen scheiding van grondstoffen nodig is.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorie:
Specificaties
Artikelcode: 1081016
Afmeting:
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 8720791616106
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van EXIT Toys:
Montagetijd: 60 minuten
Montage vereist: Ja
Weerbestendig: Ja
Kleur: Naturel
Keurmerk: TÜV, CE, EN 71, FSC 100%
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'EXIT Hika houten speelhuis'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.